Agroturisme Xarc - Santa Eulalia 971.33.91.78

Español | Català | English | Français | Deutsch

histÒria

Agroturisme Xarc al cor de l'Eivissa rural.

Aquesta finca de principis del segle XX ha estat reformada a l'estil eivissenc durant l'any 2005. Les instal·lacions es troben a un terreny de 50.000 m2 en els quals s'hi poden trobar els més típics arbres frutals de l'illa d'Eivissa: ametller, figueres, algarrovers, oliveres, tarongers.. etc.

Situada al peu del Puig d'Atzaró i a 5 km del poble de Santa Eulària, la seva situació permet un ràpid i fàcil accés als punts d'interés del Nord de l'illa i al mateix temps conserva el sabor de l'Eivissa que no ha estat transformada pel turisme de mases.

A la mateixa finca i per les rodalies hi ha la possibilitat de realitzar excursions a peu o en bicicleta que l'establiment posa a la seva disposició sense cap càrrec adicional i disfrutar de les vistes a la vall de Sant Llorenç o perdrer-se pels boscos o camins transitats només pels habitants de la zona.

L'agroturisme Xarc disposa de nou habitacions dobles i una suite, una d'elles adaptada per a persones discapacitades i totes elles equipades amb bany complet, secador, barnús, banyera o torre d'hidromassatge, aire acondicionat fred o calor, TV Digital, mini bar, caixa forta, telèfon, connexió a internet. Disposem també d'unes zones comuns: piscina, zona ajardinada, sala-menjador i terraces.

informaciÓ

Xarc Agroturisme
Can Cosmi - Es Nuvells - Sta Eulalia
Teléfono: 971-339178 / 620640460
Fax: 971-410204
E-mail: reservas@agroxarc.es


Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios y analizar la navegación, Acepto la Política de cookies que declaro haber leído. No acepto